Selecteer provincie

Vismans Gerechtsdeurwaarders & Incasso BV

Details

Adres
Westersingel 86
3015LC Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
ìnfo@ram-vismans.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Gerechtsdeurwaarderskantoor Vismans is al geruime tijd een begrip als het gaat om professionele zakelijke dienstverlening.
Vanuit twee uniek gelegen vestigingen in Rotterdam leveren wij dagelijks kwalitatief hoogstaande dienstverlenende producten. Van deskundig juridisch advies tot het succesvol incasseren van vorderingen, het verzorgen van tal van gerechtelijke procedures en executies. Menig ondernemer, (semi-) overheidsinstantie, advocaat en incassobureau heeft inmiddels de weg naar onze vestigingen gevonden.
Gerechtsdeurwaarderskantoor Vismans kiest in haar werkwijze voor de meest effectieve en directe aanpak. Verder vinden wij dat de persoonlijke relatie met u als mogelijke opdrachtgever centraal moet staan in uw uiteindelijke keuze voor een betrouwbare juridische partner of incassospecialist.
Met deze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons van andere aanbieders van ambtelijke- en incassodiensten en zijn wij in staat om u een meer efficiënte en dus effectievere totaaloplossing te kunnen aanbieden.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24/7 piketdienst voor de advocatuur

Diensten:
Advies, Ambtelijke werkzaamheden, Bemiddeling, Beslaglegging, Conservatoir beslag, Creditmanagement, Dagvaarding, Debiteurenbeheer, Executie vonnis, Gerechtelijk incasso, Huurincasso, Incasso, Juridisch advies, Sommatie exploot, Spoedbeslag

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Deurwaarder, Gerechtsdeurwaarder

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, iDeal

Aangesloten bij / Certificering:
Aangesloten bij de KBvG, Partner Deurwaarders Samenwerking Nederland (DSN)